Дома Резултати од проектот

Резултати од проектот

 

Вклучени 166 учесници/компании во тренинг програмите спроведени во рамки на проктот (24% жени), со просечна оценка на секој поединечен настан од 4.67 ( макс. 5)

 • Креирани повеќе од 106 нови работни места
 • Креирани повеќе од 156 нови можности за работа
 • Спроведени 3415 индивидуални тренинг часови
 • Реализирани повеќе од 100 соработки помеѓу микропретпријатијата      учесници во проектот
 • Овозможена услуга за бизнис поддршка на 90 микропретпријатија
 • Направена 1 инвестиција во вредност од 50.000 УСД
apliciraj
svedoshtva

Новости

Зголемете ги потенцијалите на вашиот бизнис, вклучете се во Проектот на УСАИД за микро и мали претпријатија!

Отворена е можноста за вклучување на претприемачите во Проектот на УСАИД за микро и мали претпријатија, кофинансиран од...

Вклучете се во Проектот на УСАИД за микро и мали претпријатија, зголемете ги потенцијалите на вашиот бизнис!

Отворена е можноста за вклучување на претприемачите во Проектот на УСАИД за микро и мали претпријатија, кофинансиран од...
 • finasteride ricetta viagra rezeptfrei paypal kamagra i butik
 • vardenafil information sildenafil uk no prescription viagra canada pharmacy achat cialis en france acheter cialis pharmacie acheter viagra sur net methotrexate generico acquistare bupropion on line propecia miglio prezzo
  tadalafil ohne rezept viagra generico kamagra comprar
   sale of viagra in australia sildenafil australian customs is cialis available over the counter in australia