Дома ЗА НАС Кој може да аплицира

Кој може да аплицира?

Е-пошта Печати PDF
 

Перспективни Претприемачи/Менаџери кои водат микро и мали претпријатија што имаат:

До 10 вработени (со можни исклучоци)
Годишни Приходи до ЕУР 500.000
Мнозинска сопственост од Македонски граѓани
Компании кои не се вклучени во некои од индустрииите кои УСАИД не ги поддржува
Среден до висок потенцијал за раст
Способен и амбициозен менаџерски тим
Минато успешно работење
Желба и отвореност за нови знаења и идеи
Отварање минимум 1 работно место


² Производство на Оружје; Воени активности; Производство на тутунски производи и жестоки алкохоли; Казино или други игри на среќа; Клиники за Абортус.
apliciraj
svedoshtva

Новости

Зголемете ги потенцијалите на вашиот бизнис, вклучете се во Проектот на УСАИД за микро и мали претпријатија!

Отворена е можноста за вклучување на претприемачите во Проектот на УСАИД за микро и мали претпријатија, кофинансиран од...

Вклучете се во Проектот на УСАИД за микро и мали претпријатија, зголемете ги потенцијалите на вашиот бизнис!

Отворена е можноста за вклучување на претприемачите во Проектот на УСАИД за микро и мали претпријатија, кофинансиран од...
  • achat viagra suisse viagra preise türkei viagra ohne rezept erfahrungen
  • united pharmacy cialis viagra equivalent for women tadalafil e20 viagra apotheke preis prix du medicament levitra cialis le moins cher topamax generico famvir comprare naproxen pharmacie
    comprar levitra por internet cialis generico online españa viagra a basso prezzo
      sildenafil in australia cialis 20mg australia genuine cialis in australia