Дома ЗА НАС Што добивате

Што добивате

Е-пошта Печати PDF
 
sto_dobivate

 • Користење на Бизнис Планот и Буџетот како корисни Менаџерски алатки
 • Подобро разбирање и подобра употреба на финансиите, подобрување на финансиските операции во фирмата и зголемување на нејзината вредност
 • Запознавање со различни извори на финансирање и обезбедување на капитал за раст и развој
 • Подобрување на продажните техники и извозните стратегии
 • Подобро запознавање на пазарот и ефикасно користење на маркетингот
 • Вмрежување/Networking и размена на искуства за развој на успешен тим, ориентиран кон постигнување резултати со останатите учесници
 • Вмрежување/Networking и размена на искуства и мислења на актуелни бизнис теми
 • Секој млад претприемач вклучен во програмата ќе добие по двајца бизнис професионалци, со кои поединечно ќе се сретне најмалку еднаш. Бизнис професионалците и учесниците се одбираат врз основ на нивните бизнис предизвици и полиња на интерес.
 • Проширување на регионални и странски пазари
 • Подобрување на вашиот бизнис и започнување и/или зголемување на вашите извозни активности
 • Подобрување и адаптирање на вашите производи и услуги за регионално ширење
 • Капитал во најсоодветната форма (Приватен Капитал, Квази Капитал и Бизнис ангели)
 • apliciraj
  svedoshtva

  Новости

  Зголемете ги потенцијалите на вашиот бизнис, вклучете се во Проектот на УСАИД за микро и мали претпријатија!

  Отворена е можноста за вклучување на претприемачите во Проектот на УСАИД за микро и мали претпријатија, кофинансиран од...

  Вклучете се во Проектот на УСАИД за микро и мали претпријатија, зголемете ги потенцијалите на вашиот бизнис!

  Отворена е можноста за вклучување на претприемачите во Проектот на УСАИД за микро и мали претпријатија, кофинансиран од...
 • viagra generika bestellen viagra receptfritt comprare cialis senza ricetta
 • generic viagra pharmacy order tadalafil cialis non prescription achat de viagra au canada viagra de 50 ml generique viagra francais atrovent pharmacie acquistare decadron on line xeloda mg
  viagra 25 mg rezeptfrei vendo cialis roma viagra ou similaire
   best herbal viagra in australia where to buy kamagra in australia can you buy viagra in a chemist in australia