Тим

Дома ТИМ

Тим

Е-пошта Печати PDF
 

Јован Маџовски – Директор на Проектот
Тел: + 389 2 3079 191
Факс: +389 2 3079 612
Е маил:  Оваа е-пошта е заштитена од spambots, треба да вклучите JavaScript за да ја видите

Билјана Дамевска – Заменик директор
Тел: + 389 2 3079 191
Моб: 075 255 899
Факс: +389 2 3079 612
Е маил: Оваа е-пошта е заштитена од spambots, треба да вклучите JavaScript за да ја видите

Елица Алексова Најдовска - Заменик директор на Проектот
Тел: + 389 2 3079 191
Моб: 076 496 615
Факс: +389 2 3079 612
Е маил: Оваа е-пошта е заштитена од spambots, треба да вклучите JavaScript за да ја видите

Елена Хаџи Пецова – Регионален координатор, Вардарски и Североисточен регион
Тел: + 389 2 3079 191
Моб:  076 496 613
Факс: +389 2 3079 612
Е маил: Оваа е-пошта е заштитена од spambots, треба да вклучите JavaScript за да ја видите

Даниела Бојкова – Регионален координатор, Источен и Југоисточен регион
Тел: + 389 2 3079 191
Моб: 076 360 108
Факс: +389 2 3079 612
Е маил: Оваа е-пошта е заштитена од spambots, треба да вклучите JavaScript за да ја видите

Цанка Велкова – Регионален координатор, Пелагониски регион
Тел: + 389 2 3079 191
Моб: 075 295 075
Факс: +389 2 3079 612
Е маил: cvelkova@ceed-macedonia.org

Кирил Ристоски – Регионален координатор, Полошки и Југозападен регион
Моб: +389 76 235 733
Е маил: Оваа е-пошта е заштитена од spambots, треба да вклучите JavaScript за да ја видите ceed-macedonia.org

Марија Акимовска - Проектен координатор
Тел: + 389 2 3079 191
Моб: 075 223 101
Факс: +389 2 3079 612
Е маил: Оваа е-пошта е заштитена од spambots, треба да вклучите JavaScript за да ја видите

Елена Јовановска - ПР и маркетинг
Тел: + 389 2 3079 191
Моб: 076 344 274
Факс: +389 2 3079 612
Е маил: Оваа е-пошта е заштитена од spambots, треба да вклучите JavaScript за да ја видите

Александар Богески - Логистика
Тел: + 389 2 3079 191
Моб: 076 496 614
Факс: +389 2 3079 612
Е маил: Оваа е-пошта е заштитена од spambots, треба да вклучите JavaScript за да ја видите

apliciraj
svedoshtva

Новости

Зголемете ги потенцијалите на вашиот бизнис, вклучете се во Проектот на УСАИД за микро и мали претпријатија!

Отворена е можноста за вклучување на претприемачите во Проектот на УСАИД за микро и мали претпријатија, кофинансиран од...

Вклучете се во Проектот на УСАИД за микро и мали претпријатија, зголемете ги потенцијалите на вашиот бизнис!

Отворена е можноста за вклучување на претприемачите во Проектот на УСАИД за микро и мали претпријатија, кофинансиран од...
  • vente de cialis sur internet tadalafil generico precio viagra bon prix
  • generic cialis online pharmacy cialis generic no prescription vardenafil from india acheter viagra moins cher en france viagra mg prix prix cialis andorre serophene acquisto lansoprazole generico meloxicam pharmacie
    cialis generico online italia cialis masticable viagra spain
      viagra scaffolding australia can i buy cialis over the counter in australia viagra price australia chemist warehouse